KROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN
400 GR / Danmark
Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 50g, oksekød 40g, spæk 24g, salt 3,8g, dextrose, krydderier (peber (0,8g), chili, ingefær, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E300, E330), konservering (E250).
Varenummer
5708123000161
Producent
Leif Henriksen
Land
Danmark
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi388 Kilokalorier
- Fedt34 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer13 Gram
- Kulhydrater1.5 Gram
- Heraf sukkerarter1 Gram
- Protein18 Gram
- Salt3.5 Gram
Relaterede varer
-
HØJER GULD SARDEL 300 GR / Danmark
300 Gkr.48.35Tilføj til kurvVarenummer 5703986012207 Varebeskrivelse Denne helt unikke Sardel bliver kaldt “Sønderjyllands nationale leverpølse”. Skærefast og mild i smagen og så blød at den nærmest smelter på tungen og er populær af både store og små. Fremstillet af god frisk svinelever. God på friskt rugbrød eller franskbrød. Producent Højer Pølser A/S Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. …
-
Den Grønne Slagter Rullepølse, 70 gm
70 Gkr.20.35Tilføj til kurvIngredienser anvendt til 100 g færdigvare: 102 g grisefilet, salt, peber, allehånde, gelatine, stabilisator (carrageenan), løg, løgekstrakt, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 122 516 3,00g 1,10g 0,80g 0,00g 0,00 23,00g 2,40g 0,00
-
3-STJ ROASTBEEF 60 GR / Sverige
60 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957999 Varebeskrivelse 3-Stjernet Roastbeef er et smagfuldt stykke pålæg, der er en klassiker på frokostbordet eller i den gode sandwich. 3-Stjernet Roastbeef er krydret med knust peber. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …