Fransk hvidskimmelost af pasteuriseret mælk.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 349 | 1444 | 31,00g | 20,00g | 0,50g | 0,00g | 0,00 | 17,00g | 1,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
TOLKO ANANAS 125 GR / Danmark
1 stkkr.23.05Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, MANDEL-/papayamix 15,1% (MANDLER, kandiseret papaya (papaya, rørsukker, rismel)), ananas 7,5%, ananaskoncentrat 4,6%, sukker, MÆLKEPROTEIN, gelatine, salt, stabilisator (johannesbrødkernemel), citrusfibre, konserveringsmiddel (sorbinsyre), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5740200029122 Varebeskrivelse Guldmedaljevinder i Global Cheese Awards i 2015. Denne smukke Castello® Ananas & Mandel Flødeostring har en kreativt skabt kombination af cremet og frugtig smag, med …
-
CASTELLO HVID MED CHILI 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.35Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, chili, MÆLKESYREKULTURE, osteløbe (mikrobiel), hvidskimmelkultur Varenummer 5711953036583 Varebeskrivelse Under det milde ydre lag ligger en smagsoplevelse ud over det sædvanlige i denne Castello® White with Chili hvidskimmelost. Når du skærer i osten, vil du opleve hvordan chiliflager dukker frem i det fede, silkeagtige indre. Solide noter af creme fraiche …
-
CHEEZ DIPPERS READY-TO-SEL
1 stkkr.34.05Tilføj til kurvBeskrivelse Cheez Dippers fra Den Leende Ko er en lækker kombination af det sprøde og bløde. De små knasende grissini kommer med en blød smøreost, der til sammen udgør en delikat lille ostesnack. Cheez Dippers er lige til at give med i madpakken og kan nydes af både store og små. Om Den Leende Ko …
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …