Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 66g, spæk 44g, majsmel 4g, salt 3,3g, stabilisator (E575), dextrose, SOJAMEL, peber, hvidløg 0,2 g, peberekstrakt (dextrose), antioxidant (E300), farve (E120), konservering (E250).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 528 | 2181 | 51,00g | 20,00g | 4,90g | 1,00g | 0,00 | 12,00g | 3,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Højer Kålpølser
1 stkkr.43.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 89 g. vand, salt, krydderier, dextrose. Konserveringsmiddel: E250. Antioxidant: E300, Stabilisator: E451 Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 263 1098 23,00g 9,00g 0,90g 0,90g 0,00 14,00g 2,10g 0,00
-
Den Grønne Slagter Jægerpølse m. 30% grøntsager
100 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Den Grønne Slagter Jægerpølse 30% m. grøntsager Ingredienser Grisekød (55%), grøntsager (30%) (persillerod, pastinak, sød kartofler, fennikel), kartoffelstivelse, vand, salt, konserveringsmidler (fermenteret dextrose, E 250), krydderier, hvidløgspulver, stabilisator (E 407), purløg, antioxidant (E 301). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 124 520 5,00g …
-
3-STJ HAMBURGERRYG 80 GR / Danmark
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957937 Varebeskrivelse 3-Stjernet Hamburgerryg er et velsmagende stykke kødpålæg med lavt fedtindhold. 3-Stjernet Hamburgerryg er røget over elletræsflis, som giver en let røget smag. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den smarte emballage og …
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …