75% svinekød, vand, salt, stabilisatorer (diphospater, krydderiekstrakt, dextrose), stabilisatorer (diphosphater, krydderiekstrakt, dextrose), antioxidant (ascorbinsyre, krydderier (indeholder sennep)), konserveringsmiddel (natriumnitrit)
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 192 | 0 | 15,00g | 6,00g | 1,00g | 0,50g | 0,00 | 13,00g | 2,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Højer Leverpølse
1 stkkr.43.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 43%, lever 35%, spæk, salt, krydderier, dextrose. Konserveringsmiddel: E250, antioxidant E300, stabilisator E471, E472c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 277 1 24,00g 9,00g 1,60g 1,60g 0,00 1,60g 2,00g 0,00
-
3-Stjernet Landspegepølse – 90g
1 stkkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landspegepølse fra 3-Stjernet er en røget spegepølse, som er produceret efter traditionelle grundprincipper, hvor spegepølsens kvaliteter netop understreges af et højt kødindhold og en ekstra røgning samt en mild og afrundet smag. Pålægget leveres i en smart og praktisk emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion, …
-
3-Stjernet Røget medister – 90g
1 stkkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Grisekød 71%, vand, løg, SOYAprotein, salt, surhedsregulerende midler (E 261, E 326), sukker, stabilisator (E 451), røgaroma, antioxidanter (E 301, rosmarinekstrakt), krydderier og krydderiekstrakter, konserveringsstof (E 250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 223 922 19,00g 7,50g 0,90g 0,90g 0,00 12,00g 2,30g 0,00
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …