75% svinekød, vand, salt, stabilisatorer (diphospater, krydderiekstrakt, dextrose), stabilisatorer (diphosphater, krydderiekstrakt, dextrose), antioxidant (ascorbinsyre, krydderier (indeholder sennep)), konserveringsmiddel (natriumnitrit)
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 192 | 0 | 15,00g | 6,00g | 1,00g | 0,50g | 0,00 | 13,00g | 2,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Højer Sønderjysk Spegepølse
1 stkkr.54.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 115 g., oksekød 8 g., salt, krydderier (sennep), dextrose, rom, starterkultur. Konserveringsmiddel: E250, antioxidant: E300, E301. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 325 1360 26,00g 10,00g 2,30g 2,10g 0,00 21,00g 4,10g 0,00
-
Leif Henriksen Salami m. hvidløg, 400g
1 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 66g, spæk 44g, majsmel 4g, salt 3,3g, stabilisator (E575), dextrose, SOJAMEL, peber, hvidløg 0,2 g, peberekstrakt (dextrose), antioxidant (E300), farve (E120), konservering (E250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 528 2181 51,00g 20,00g 4,90g 1,00g 0,00 12,00g …
-
Kotivara Hvidløgsspegepølse
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 1810 0 37,00g 13,40g 3,90g 0,10g 0,00 21,60g 4,00g 0,00
-
3-Stjernet Landspegepølse – 90g
1 stkkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landspegepølse fra 3-Stjernet er en røget spegepølse, som er produceret efter traditionelle grundprincipper, hvor spegepølsens kvaliteter netop understreges af et højt kødindhold og en ekstra røgning samt en mild og afrundet smag. Pålægget leveres i en smart og praktisk emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion, …