Hvedemel, vand, sukker, vegetabilsk olie af rasp, tørgær, salt tilsat jod, konserveringsmiddel (E282), kardemomme, melbehandlingsmiddel (E300).
Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
275 | 1164 | 3,30g | 0,50g | 51,00g | 5,70g | 2,30g | 9,20g | 0,90g | 0,00g |
Relaterede varer
-
MESTERS YOGHURTBOLLER 490 GR / Danmark
490 Gkr.28.55Tilføj til kurvIngredienser HVEDEMEL, vand, DURUMHVEDEMEL, sukker, yoghurtpulver (MÆLK) 3 %, palmeolie, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), tørgær, fermenteret HVEDEMEL, salt tilsat jod, rapsolie, majsstivelse, stabilisatorer (E412), vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), dextrose, melbehandlingsmidler (E300), enzymer (HVEDE). Varenummer 5701246005044 Varebeskrivelse Vores bagere har gjort sig umage for at ramme den helt rigtige kombination af det søde, det bløde og …
-
Semper Trio Brød Glf
300 Gkr.41.75Tilføj til kurvBeskrivelse Kerneboller fra Semper er gluten- og laktosefri og indeholder flere lækre kerner, såsom solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø. De velsmagende boller fra Semper har en lækker saftig smag og er særdeles velegnet som morgenmad eller som et lille mellemmåltid i løbet af dagen. Prøv Kerneboller fra Semper med dit fortrukne pålæg. Om Semper Semper blev …
-
Schulstad Det Gode Femkornsbrød
625 Gkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser HVEDEMEL, vand, sigtet RUGMEL 10%, RUGKERNER 9 %, skårne HAVREKERNER 3%, HVEDEGLUTEN, rapsolie, sukker, hørfrø 1,5%, gær, HVEDEFLAGER 1,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL 0,5%, surdejskultur), BYGFLAGER 0,5%, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af mælk. Næringsindhold pr. 100g Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater …
-
Slesviger Bondebrød, Schulstad 400 g
400 Gkr.19.75Tilføj til kurvSlesviger Bondebrød, Schulstad Slesviger Bondebrød fra Schulstad er et let syrligt og maltet bondebrød bagt med Schulstads egen surdej.. #rugbrød Oprindelsesland Danmark Ingredienser Sigtet RUGMEL 30%, vand, HVEDEMEL 14%,FULDKORNSHVEDEMEL 12%,rugsurdej 9% (vand,FULDKORNSRUGMEL 4%,BYGMALTMEL, surdejskultur),RUGBRØDSRASP (ingrediensersom i dette brød), salt tilsat jod,gær, eddike, HVEDEGLUTEN, sirup,tørret rugsurdej(FULDKORNSRUGMEL,surdejskultur), rapsolie,kartoffelmel, HVEDEMALTMEL,melbehandlingsmiddel (E300),BYGMALTMEL. Tilsætningsstoffer – Allergener Gluten Næringsindhold Mængde per …