140 GR. / ØKOLANDET, ØKOLOGISK
Økologisk past. MÆLK, salt, mikrobiologisk osteløbe, starterkultur, økologisk kartoffelstivelse.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 310 | 1300 | 0,00g | 0,00g | 3,70g | 0,80g | 0,00g | 25,00g | 1,00g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Philadelphia Classic 200 g / Tyskland
200 Gkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, valleprodukt (MÆLK), Salt, Stabilisator(E410), Syre (Citronsyre), Bakteriekultur. Varenummer 4000339697908 Varebeskrivelse Philadelphia Original er en frisk og cremet flødeost og vores mest elskede variant. Osten er hovedsageligt fremstillet af frisk mælk, frisk fløde og lidt salt. Smøres direkte på godt brød eller anvendes til at jævne og gøre gryderetter, saucer og supper ekstra …
-
CASTELLO CHEDDAR LAGRET 200 GR / Danmark
200 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK, salt osteøbe (microbiel), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5000246727377 Varebeskrivelse Castello® Mature Cheddar er en smuldrende og robust ost med en sød side. Den er lys, kompleks, livlig og en smule citronagtig med strejf af karamel. Jo bedre du lærer den at kende, jo mere vil du finde, du elsker ved den. Den er en …
-
CASTELLO HVID TRØFFEL 150 G
150 Gkr.35.48Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, kogte trøffelstykker 2%, salt, MÆLKESYREKULTUR, trøffelaroma, osteløbe (microbiel), hvidskimmelkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 398 1644 38,00g 24,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,50g 0,00
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …