Økologisk rød cheddar (økologisk pasteuriseret mælk, salt, starterkultur, osteløbe, farvestof (E160b)), økologisk kartoffelstivelse.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 404 | 1698 | 34,00g | 21,00g | 2,00g | 1,00g | 0,00 | 25,00g | 2,00g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …
-
DEN LEENDE KO CHEDDAR SKIV
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser rehydreret skummetMÆLK, OSTE (heraf cheddar 25%), SMØR, MÆLKEprotein, smeltesalte: E340, E451, E331, E339, aroma, salt, farvestof: E160c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 255 1060 19,00g 12,50g 5,50g 5,50g 0,00 15,50g 2,30g 0,00
-
PHILADELPHIA TRØFFEL
1 stkkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser MJÖLK/MÆLK/MELK, GRÄDDE/FLØDE/FLØTE, svamp/sopp bitar/-stykker 4% (vit/hvid champinjon, brun champinjon, svart trumpetsvamp/sopp), salt, solrosolja/solsikkeolie, stabiliseringsmedel/stabilisatorer (fruktkärnmjöl/johannesbrødkjernemel, carrageenan/karragenan, xantangummi), persilja/persille, vitlök/hvidløg, sockerbeta-/sukkerroefiber, konserveringsmedel (kaliumsorbat), svart sommartryffel/-trøffel 0.07%, risstärkelse/-stivelse, arom, syra (mjölksyra/mælkesyre), svartpeppar/sort peber, bakteriekultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 168 698 14,00g 8,80g 3,90g …
-
CASTELLO MARQUIS HVID
1 stkkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Pateuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur, modningskultur, rødkitkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 433 1786 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,60g 0,00