Kyllingebryst (88%), vand, modificeret majsstivelse, salt, konserveringsmiddel (natriumnitrit). Kogt og stegt i solsikkeolie.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 106 | 447 | 1,50g | 0,50g | 2,00g | 0,00g | 0,00 | 21,00g | 2,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Leif Henriksen Gammeldags Spegepølse
1 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 91g, spæk 13g, løg 9g, majsmel 4g, salt 4g, Krydderier (peber), dextrose, glukosesirup, krydderiekstrakt (paprika), tomat, konserveringsmiddel (E250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 449 1855 42,00g 16,00g 3,70g 1,00g 0,00 15,00g 4,00g 0,00
-
3-Stjernet Røget medister – 90g
1 stkkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Grisekød 71%, vand, løg, SOYAprotein, salt, surhedsregulerende midler (E 261, E 326), sukker, stabilisator (E 451), røgaroma, antioxidanter (E 301, rosmarinekstrakt), krydderier og krydderiekstrakter, konserveringsstof (E 250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 223 922 19,00g 7,50g 0,90g 0,90g 0,00 12,00g 2,30g 0,00
-
3-STJ HAMBURGERRYG 80 GR / Danmark
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957937 Varebeskrivelse 3-Stjernet Hamburgerryg er et velsmagende stykke kødpålæg med lavt fedtindhold. 3-Stjernet Hamburgerryg er røget over elletræsflis, som giver en let røget smag. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den smarte emballage og …
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …