Kyllingebryst (82%), vand, salt, overfladekrydderi (peber, løgpulver, fjerkræsprotein, gærekstrakt, salt), majsstivelse, stabilisator (carrageenan), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit).
| Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| pr. 100 gr | 96 | 408 | 1,20g | 0,40g | 2,10g | 0,00g | 0,00 | 19,00g | 2,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Pålækker Røget Filet
80 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Grisefilet (96%), salt, surhedsregulerende middel (natriumlactat), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 102 430 1,50g 0,60g 0,00g 0,00g 0,00 22,00g 4,80g 0,00
-
FP Bierwurst 200 G
200 Gkr.15.95Tilføj til kurvVaredeklaration Ingrediensliste : 93% grisekød, vand, salt, krydderier, SENNEPsfrø, stabilisator (E 450), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1127 kJ / 272 kcal Fedt 23,0 g heraf mættede fedtsyrer 9,2 g Kulhydrat 1,0 g heraf sukkerarter
-
3-STJ ROASTBEEF 60 GR / Sverige
60 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957999 Varebeskrivelse 3-Stjernet Roastbeef er et smagfuldt stykke pålæg, der er en klassiker på frokostbordet eller i den gode sandwich. 3-Stjernet Roastbeef er krydret med knust peber. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den …
-
Pålækker Kyllingepålæg m. tomat & timian
90 Gkr.18.65Tilføj til kurvIngredienser Kyllingebryst (87%), vand, modificeret majsstivelse, salt, tørret tomat, timian, konserveringsmiddel (natirumnitrit). Stegt i solsikkeolie. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 108 455 1,50g 0,50g 2,50g 0,00g 0,00 21,00g 2,10g 0,00






