Kyllingebryst (82%), vand, salt, overfladekrydderi (peber, løgpulver, fjerkræsprotein, gærekstrakt, salt), majsstivelse, stabilisator (carrageenan), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 96 | 408 | 1,20g | 0,40g | 2,10g | 0,00g | 0,00 | 19,00g | 2,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
PÅLÆKKER RØGET SKINKE 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Skinkekød (87%), vand, salt, druesukker, majsstivelse, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit), krydderi- og krydderurteekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 105 443 2,00g 0,80g 1,70g 1,20g 0,00 20,00g 2,20g 0,00
-
FP Bierwurst 200 G
200 Gkr.15.95Tilføj til kurvVaredeklaration Ingrediensliste : 93% grisekød, vand, salt, krydderier, SENNEPsfrø, stabilisator (E 450), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1127 kJ / 272 kcal Fedt 23,0 g heraf mættede fedtsyrer 9,2 g Kulhydrat 1,0 g heraf sukkerarter
-
3-STJ ROASTBEEF 60 GR / Sverige
60 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957999 Varebeskrivelse 3-Stjernet Roastbeef er et smagfuldt stykke pålæg, der er en klassiker på frokostbordet eller i den gode sandwich. 3-Stjernet Roastbeef er krydret med knust peber. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …