PÅLÆKKER POSTEJ MAXBACON
175 GR / Danmark
Griselever (29%), grisespæk, bacon (20%) (grisekød, salt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), vand, HVEDEMEL, løg, salt, sukker, peber, konserveringsmiddel (E200), krydderier, timian, surhedsregulerende middel (E270, E327).
Varenummer
5707196233759
Varebeskrivelse
Tulip MAX Bacon Leverpostej er en postej for baconelskere. Opskriften indeholder dansk kød og hele 20% bøgerøget Tulip bacon, som giver en markant postej med masser af velsmag – oplagt til madpakken, det veldækkede frokostbord eller aftenmåltidet. Tulip MAX Bacon Leverpostej er fremstillet i Danmark efter stolte traditioner siden 1922
Producent
Danish Crown Foods Mærkevarer
Land
Danmark
Allergener
Glutenholdigt korn, Hvede (glutenholdigt korn)
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi260 Kilokalorier
- Fedt21 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer8.0 Gram
- Kulhydrater5.5 Gram
- Heraf sukkerarter1.7 Gram
- Protein12 Gram
- Salt2.0 Gram
Relaterede varer
-
SALAMI 200 G
200 Gkr.17.55Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 1576 0 35,00g 14,00g 0,50g 0,50g 0,00 16,00g 3,60g 0,00
-
PÅLÆKKER RØGET SKINKE 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Skinkekød (87%), vand, salt, druesukker, majsstivelse, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit), krydderi- og krydderurteekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 105 443 2,00g 0,80g 1,70g 1,20g 0,00 20,00g 2,20g 0,00
-
GESTUS RULLEPØLSE 90 GR / Danmark
90 Gkr.27.45 -
3-STJ RULLEPØLSE 80 G
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvBeskrivelse Rullepølse fra 3-Stjernet er et velsmagende og meget mørt stykke pålæg. Rullepølsen er delikat krydret med peber, koriander og allehånde, som tilsammen skaber en perfekt afstemt smagsoplevelse. Pålægget leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion, så pålægget forbliver frisk. Stil …