Parmigiano reggiano øko. Zanetti
Ægte Parmigiano Reggiano fremstillet af økologisk mælk. Der er ofte små, hvide krystaller i ostemassen, som indikerer den lange modningstid. Parmesan i køkkenet tilfører retter umami (den femte grundsmag, også kaldet ’velsmag’). Brug derfor osten til at smage til med og give dybde i diverse retter.
Oprindelsesland
Italien
Ingredienser
Økologisk MÆLK, salt, osteløbe.
Allergener
Mælk
Næringsindhold
- Energi
1671kJ/402kcal
- Fedt
30g
- heraf mættede fedtsyrer
20g
- Kulhydrater
0g
- heraf sukkerarter
0g
- Protein
32g
- Salt
1,6g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares på køl +2°C/ +8°C.
Distributørinformation
LACTALIS DANMARK A/ (KØL)
Relaterede varer
-
Økologisk
Castello Blåskimmel øko 150 gm
150 Gkr.39.33Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (micribiel), blåskimmelkultur, modningskultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 435 1797 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,70g 0,00
-
CASTELLO GULD DANABLU SKIV 125 G
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur. Allergener Mælk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 400 1653 37,00g 23,00g 0,50g 0,50g 0,00 17,00g 3,20g 0,00
-
CHEEZ DIPPERS READY-TO-SEL
1 stkkr.34.05Tilføj til kurvBeskrivelse Cheez Dippers fra Den Leende Ko er en lækker kombination af det sprøde og bløde. De små knasende grissini kommer med en blød smøreost, der til sammen udgør en delikat lille ostesnack. Cheez Dippers er lige til at give med i madpakken og kan nydes af både store og små. Om Den Leende Ko …
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …