DURUMHVEDEMEL (51%), HVEDEMEL, pasteuriseret ÆG, vand
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 270 | 1140 | 3,00g | 0,70g | 49,00g | 0,50g | 0,00 | 10,00g | 0,00g | 0,00 |
Relaterede varer
-
K-SALAT BEARNAISESAUCE 325 GR / Danmark
325 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse K-Salat bearnaise er en favorit til middagsbordet. Med sin kraftfulde smag og en cremet konsistens er den det perfekte tilbehør til såvel en klassisk bøf, som kartoflerne til hverdagsmiddagen. Producent Stryhns A/S K-Salat-Bahncke Land Danmark Allergener Æg, Mælk, Selleri, Sennep Næringsindhold pr. 100 g. Energi332 Kilokalorier Fedt35 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.6 Gram Kulhydrater4.4 Gram …
-
Ravioli 4 Formaggi 250g
250 Gkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Fyld 53%: ricotta (valle, mælk, salt), fløde (indeholder mælk), mozzarella ost 9%,
 Edam ost 9%, vegetabilske fibre (majs og kartoffel), brødkrummer (hvedemel, vand,
 salt, gær), fuldfed hård ost 8%, Gorgonzola-ost 6%, solsikkeolie, Emmental ost 4%,
 stivelse, vallepulver, naturlige aromaer (indeholdende mælk og byg), salt.
 Pasta 47%: hvedemel, æg 30%, durumhvedemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt …
-
Økologisk
Pastella Fettuccine m. spinat Øko
250 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Økologisk Fettuccine Spinat fra Pastella er båndpasta, som er cirka en halv centimeter brede. De er tilsat smag, som giver måltidet et ekstra pift i både farve og smag, og du skal blot koge dem i 2 minutter. Økologisk Fettuccine Spinat passer godt til skønne pastaretter med fisk som for eksempel laks, til fjerkræ …
-
Karolines Køkken Rødvinssauce
500 mlkr.23.05Tilføj til kurvBeskrivelse Rødvinssauce med rosmarin og sort peber fra Karolines Køkken er afrundet med fløde og har en delikat og afbalanceret smag af rødvin. Opvarm den velsmagende rødvinssauce under omrøring og servér den til eksempelvis en god bøf med ovnbagte rodfrugter. Om Karolines Køkken Karolines Køkken har i mange år bidraget til madlavningen i de danske …