Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 260 | 0 | 7,00g | 1,20g | 36,00g | 0,90g | 0,00 | 12,00g | 1,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Ravioli 4 Formaggi 250g
250 Gkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Fyld 53%: ricotta (valle, mælk, salt), fløde (indeholder mælk), mozzarella ost 9%,
 Edam ost 9%, vegetabilske fibre (majs og kartoffel), brødkrummer (hvedemel, vand,
 salt, gær), fuldfed hård ost 8%, Gorgonzola-ost 6%, solsikkeolie, Emmental ost 4%,
 stivelse, vallepulver, naturlige aromaer (indeholdende mælk og byg), salt.
 Pasta 47%: hvedemel, æg 30%, durumhvedemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt …
-
Tagliatelle 250g
250 Gkr.17.55Tilføj til kurvIngredienser Durumhvede semolina, æg 18%, vand. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 269 1138 2,70g 0,80g 50,00g 0,90g 0,00 10,00g 0,07g 0,00
-
Jensens Brun Sauce
350 mlkr.21.95Tilføj til kurvIngredienser Vand, FLØDE 25% (FLØDE, mod. stivelse), mod. stivelse, svinesky (salt, aroma, svineprotein, svinefedt, oksefedt, raspolie, glukosesirup, sukker, krydderier, karamelliseret sukker, maltodextrin, løg), salt, rød druekoncentrat, brun farin, sukker, konc. citronsaft, kyllingebouillon (salt, kyllingearoma, hønsefedt, oksefedt, sukker, gærekstrakt, maltodextrin, kylling, citronkoncentrat, løvstik), grøntsagsbouillon (salt, palmefedt, grøntsagsaroma, maltodextrin, sukker, løg, grøntsagsekstrakter (porre, gulerod), krydderier (indeholder SELLERI)). …
-
FAVORIT SAUCE JENSEN
250 mlkr.24.15Tilføj til kurvarenummer 5704000460929 Varebeskrivelse Jensens klassiske Favorit Sauce har især sin gode smag fra de lækre, flåede spanske tomater. Saucen er en favorit på de danske middagsborde. At det er rigtig manges favoritsauce kan ses af de tørre tal: Vi importerer 70 tons flåede tomater om året. Producent Stryhns Jensen A/S Land Danmark Allergener Byg (glutenholdigt …