Pasteuriserede økologiske ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel (E330).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 251 | 1052 | 22,20g | 6,70g | 1,40g | 0,20g | 0,00 | 12,30g | 0,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
DAVA NO EGG – ÆGGEERSTATNING
230 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser Vand, kikærtemel, rapsolie, ærtestivelse, eddikepulver, surhedsregulerende middel (natriumcitrat, calcium laktat), fortykningsmiddel (gellan gum, methylcellulose), emulgator (solsikke lecitin, tetranatrium diphosphat), salt, gurkemeje.
-
Det bæredygtige æg øko. DAVA 4 stk.
1 PKkr.21.95Original price was: kr.21.95.kr.19.95Current price is: kr.19.95. -
DAVA SKRAB HELÆG
180 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede HELÆG af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 137 573 9,40g 2,70g 1,30g 0,30g 0,00 11,90g 0,40g 0,00
-
DAVA SKRAB BLOMMER 160 GR / Danmark
160 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330). Varenummer 5701607579771 Varebeskrivelse Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding …