pasteuriseret MÆLK, MÆLKEproteiner, salt, MÆLKEsyrekultur, vegetabilsk løbe, farvestof annatoekstrakter.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 338 | 1400 | 28,00g | 19,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 21,50g | 1,90g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
Castello Blåskimmel øko 150 gm
150 Gkr.39.33Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (micribiel), blåskimmelkultur, modningskultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 435 1797 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,70g 0,00
-
CASTELLO MARQUIS HVID
1 stkkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Pateuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur, modningskultur, rødkitkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 433 1786 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,60g 0,00
-
TOLKO ANANAS 125 GR / Danmark
1 stkkr.23.05Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, MANDEL-/papayamix 15,1% (MANDLER, kandiseret papaya (papaya, rørsukker, rismel)), ananas 7,5%, ananaskoncentrat 4,6%, sukker, MÆLKEPROTEIN, gelatine, salt, stabilisator (johannesbrødkernemel), citrusfibre, konserveringsmiddel (sorbinsyre), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5740200029122 Varebeskrivelse Guldmedaljevinder i Global Cheese Awards i 2015. Denne smukke Castello® Ananas & Mandel Flødeostring har en kreativt skabt kombination af cremet og frugtig smag, med …
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …