MÆLK (Frankrig), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteløbe.
Varenummer
3228024170043
Varebeskrivelse
Brie Gourmet har en mere intens og fyldig smag end de fleste andre brier. Osten er lavet på pasteuriseret mælk, men de nøje udvalgte kulturer giver osten karakter og smag, der leder tankerne i retning af en råmælksbrie.
Producent
Lactalis Danmark A/ (Køl)
Land
Frankrig
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi1436 Kilojoule
- Fedt31 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer22 Gram
- Kulhydrater0.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.5 Gram
- Protein17 Gram
- Salt1.2 Gram
Relaterede varer
-
CASTELLO HVID MED CHILI 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.35Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, chili, MÆLKESYREKULTURE, osteløbe (mikrobiel), hvidskimmelkultur Varenummer 5711953036583 Varebeskrivelse Under det milde ydre lag ligger en smagsoplevelse ud over det sædvanlige i denne Castello® White with Chili hvidskimmelost. Når du skærer i osten, vil du opleve hvordan chiliflager dukker frem i det fede, silkeagtige indre. Solide noter af creme fraiche …
-
Økologisk
CASTELLO BRIE ØKO 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe, hvidskimmelkulturer Varenummer 5740200016153 Varebeskrivelse Castello® Økologisk Brie er en halvfast ost, der udvikles med tiden og bliver mere cremet. Smagen, der er mild og syrlig i starten får mere aromatiske to-ner med alderen.Castello økologisk brie er fremstillet af 100% økologisk mælk og med en duft af …
-
DEN LEENDE KO CHEDDAR SKIV
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser rehydreret skummetMÆLK, OSTE (heraf cheddar 25%), SMØR, MÆLKEprotein, smeltesalte: E340, E451, E331, E339, aroma, salt, farvestof: E160c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 255 1060 19,00g 12,50g 5,50g 5,50g 0,00 15,50g 2,30g 0,00
-
CASTELLO MARQUIS HVID
1 stkkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Pateuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur, modningskultur, rødkitkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 433 1786 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,60g 0,00