Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, hvidskimmelkultur.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 258 | 1063 | 20,00g | 14,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 19,00g | 1,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …
-
Philadelphia Classic 200 g / Tyskland
200 Gkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, valleprodukt (MÆLK), Salt, Stabilisator(E410), Syre (Citronsyre), Bakteriekultur. Varenummer 4000339697908 Varebeskrivelse Philadelphia Original er en frisk og cremet flødeost og vores mest elskede variant. Osten er hovedsageligt fremstillet af frisk mælk, frisk fløde og lidt salt. Smøres direkte på godt brød eller anvendes til at jævne og gøre gryderetter, saucer og supper ekstra …
-
Økologisk
Castello Blåskimmel øko 150 gm
150 Gkr.39.33Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (micribiel), blåskimmelkultur, modningskultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 435 1797 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,70g 0,00
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …