Risotto m. svampe, Knorr Risotteria
Med Knorr Risotteria er du bare 12 minutter fra en velsmagende og lækker risotto – en færdigret lavet på bæredygtig italiensk ris og naturlige ingredienser helt uden tilsætningsstoffer! Tilsæt posens indhold til 500 ml koldt vand og kog op. Kog til vandet er absorberet! Hver pakke rækker til to portioner. #færdigretter
Oprindelsesland
Italien
Ingredienser
Ris¹ 84 %, HVEDEMEL/hvetemel, smelteost (hård italiensk OST) 1,7 %, joderet salt, gær-/gjærekstrakt, Karl Johan svamp/sopp¹ 1,1 %, brungul rørhat/steinsopp¹ 0,8 %, sukker, salt, ekstra jomfruolivenolie/-olje, kartoffelstivelse/potetstivelse, persille¹, løg/løk¹, hvidløg/hvitløk¹, aromaer. Kan indeholde andre glutenholdige kornprodukter, æg/egg, selleri, sennep og soja/soy. ¹fra bæredygtigt landbrug/bærekraftig jordbruk.
Allergener
Gluten, Hvede, Ost.
Næringsindhold
- Energi
458kJ/109kcal
- Fedt
0,5g
- heraf mættede fedtsyrer
0,2g
- Kulhydrater
23g
- heraf sukkerarter
0,5g
- Kostfibre
0,8g
- Protein
2,6g
- Salt
0,62g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares tørt og ved stuetemperatur.
Flere oplysninger
1.Tilsæt posens indhold (175 g) til 500 ml koldt vand og kog op. 2. Kog i 12 minutter (al dente) eller 1-2 minutter længere til vandet er absorberet. Omrøres lejlighedsvist. 3. Lad hvile i 1 minut.
Distributørinformation
UNILEVER DANMARK A/S TØRVARE
Relaterede varer
-
MALDON SEA SALT 250 G
kr.46.15Tilføj til kurvIngredienser Havsaltflager. Beskrivelse Flager af havsalt fra Maldon er på samme tid bløde og knasende. De indeholder en god balance af naturlige mineraler, som giver en skøn intensitet og smag, som kan fremhæve smagen i alverdens retter. Hav havsaltflagerne stående i køkkenet, så du altid kan pifte din mad op. Om Maldon Maldon blev grundlagt …
-
JOZO GROFT SALT TIL KVÆRN 500 G
kr.17.55 -
LÆSØ SYDESALT 250 G
kr.101.15Tilføj til kurvBeskrivelse Groft salt har en grovere konsistens, som tilfører maden et knasende og sprødt bid. Brug Groft Sydesalt fra Læsø Salt helt som det er, eller kværn det, hvis du ønsker en finere konsistens. Saltet kan bruges som smagsgiver i alle retter. Prøv for eksempel at lave saltbagte kartofler i ovnen – resultatet er en …
-