sukker, sødMÆLKspulver (16%), palmefedt, kakaosmør, kakaomasse (6%), fedtfattig kakao (5%), skummetMÆLKspulver, SMØRfedt, HASSELNØDDEmasse, emulgator: SOJAlecithiner, Bourbon vanijlextrakt. Kan indeholde spor af jordnødder, andre nødder, gluten og æg
Kcal
Kj
Fedt
-heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrater
-heraf sukkerarter
Kostfibre
Protein
Salt
Sodium
pr. 100 gr
577
2404
39,00g
23,00g
47,00g
46,00g
0,00
7,40g
0,27g
0,00
Relaterede varer
-
LINDT EXCELLENCE MINT, 100gm
100 Gkr.35.15Tilføj til kurvBeskrivelse Lindt EXCELLENCE Intense Mint er en indbydende mørk chokoladeplade lavet på Lindts kakaobønner fra Ecuador, Madagaskar, Ghana og de caribiske øer. Chokoladen er tilsat en forfriskende smag af mynte, som på fineste vis komplementerer den let bitre smag fra chokoladen med et frisk og køligt tvist. Nyd Lindt EXCELLENCE Intense Mint som en let …
-
PRINGLES Chips m. sourcream & onion
200 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Tørrede kartofler, solsikkeolie, HVEDEMEL, majsmel, rismel, creme fraiche- og løgkrydderiblanding (løgpulver, HVEDESTIVELSE, maltodextrin, smagsforstærkere {mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat}, dextrose, solsikkeolie, salt, aromaer {MÆLK}, sukker, creme fraichepulver {MÆLK}, modificeret majsstivelse, sød vallepulver {MÆLK}, glukosesirup, syrer {citronsyre, mælkesyre, æblesyre}, MÆLKEPROTEINER}, maltodekstrin, emulgator (E471), salt, farve (annattoekstrakter norbixin). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter …
-
PRINGLES SOURCREAM & ONION 40 GR / Belgien
40 Gkr.10.95Tilføj til kurvVarenummer 5053990107384 Producent Nordisk Kellogg’S Aps Land Belgien Allergener Hvede (glutenholdigt korn), Mælk, Glutenholdigt korn, Soya Næringsindhold pr. 100 g. Energi525 Kilokalorier Fedt30 Gram Heraf mættede fedtsyrer6.4 Gram Kulhydrater56 Gram Heraf sukkerarter2.7 Gram Kostfibre3.4 Gram Protein6.0 Gram Salt1.3 Gram
-
Simply Chocolate Hvid chokolade m. lakrids
40 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Persian Perry fra Simply Chocolate er en hvid chokoladebar med lakridspulver. Chokoladen har bid – men et blødere et af slagsen – og smelter let på tungen. Lakridssmagen i chokoladen er en anelse mere bitter end blød lakrids og giver således smagfuldt modspil til den søde, hvide chokolade. Nyd den, som den er, eller …