Saint Agur 60+ er en blåskimmelost. Blåskimmelost har mange anvendelsesmuligheder. Brug den både som smagsgiver i en vildtsauce, eller spis den på kiks sammen med honningmarineret valnødder.
Pasteuriseret MӔLK (oprindelse Frankrig),salt (2,2%) mælkesyrebakterier, Penicillium roqueforti, osteløbe.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 361 | 1493 | 33,00g | 23,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 16,00g | 2,20g | 0,00 |
Pasteuriseret MӔLK (oprindelse Frankrig),salt (2,2%) mælkesyrebakterier, Penicillium roqueforti, osteløbe.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 361 | 1493 | 33,00g | 23,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 16,00g | 2,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
MINI BABYBEL I NET
1 stkkr.35.75Tilføj til kurvIngredienser pasteuriseret MÆLK, salt, MÆLKEsyrekultur, vegetarisk løbe. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 308 1279 24,00g 16,00g 0,50g 0,50g 0,00 23,00g 1,80g 0,00
-
CASTELLO CHEDDAR LAGRET 200 GR / Danmark
200 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK, salt osteøbe (microbiel), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5000246727377 Varebeskrivelse Castello® Mature Cheddar er en smuldrende og robust ost med en sød side. Den er lys, kompleks, livlig og en smule citronagtig med strejf af karamel. Jo bedre du lærer den at kende, jo mere vil du finde, du elsker ved den. Den er en …
-
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …