Garam Masala fra Santa Maria er en krydderiblanding inspireret af det indiske køkken. Krydderiblandingen indeholder spidskommen, kardemomme, koriander, sort peber, nellike, kanel og cayennepeber, som især passer godt til kylling og lam. Krydderiet giver et delikat smagsløft til Chicken Tikka Masala eller en lækker lammegryde.
Om Santa Maria
Santa Maria går aldrig på kompromis med smagen, og virksomheden er stærkt knyttet til råvarer, der kommer fra alle verdens hjørner. I sortimentet findes et væld af krydderier, som kan sætte smag på måltiderne, samt produkter inden for det asiatiske-, indiske- og mexicanske køkken.
Spidskommen/spisskummen (30%), kardemomme (25%), koriander, sort peber, nellike, kanel, cayennepeber.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 356 | 1481 | 14,00g | 1,30g | 30,00g | 1,20g | 27,00g | 13,00g | 0,21g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Santa Maria Stødt allehånde 20,00 g
20 Gkr.16.45Tilføj til kurvBeskrivelse Allehånde har en aromatisk og frugtagtig smag, som gør det ideelt til mange forskellige retter. Allehånde kaldes også for krydderpeber, selvom det egentlig ikke er en peber, men består af tørret frugt fra allehåndetræet. Brug Santa Maria Allehånde i retter med fisk, kød, hvidkål, grønkål, løg og lyse saucer. Om Santa Maria Santa Maria …
-
S.M. NELLIKER, STØDT
20 Gkr.17.55Tilføj til kurvSanta Maria Stødt nelikker Ingredienser Nellike. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 335 1391 13,00g 4,00g 32,00g 2,40g 34,00g 6,00g 0,69g 0,00
-
Kværn m. hele sort peber 50,00 g
50 Gkr.46.15 -
Santa Maria LAURBÆRBLADE 1,00 kg
4 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Laurbærblade vokser på stedsegrønne laurbærtræer, som i et varmt klima kan blive op til 10 meter høje. Træerne har smukke, ovale blade med hvide blomster, og bladene har en aromatisk og krydret duft.Laurbærblade er en klassisk smagsgiver i madlavningen. Prøv eksempelvis at putte et par hele laurbærblade fra Santa Maria i simreretter, en syltelage …