Pofiber fra Semper er fyldt med fibre og fungerer som et alternativ til raps. Profiber er glutenfrit og kan anvendes til alle former for bagning og madlavning. Prøv Pofiber fra Semper i boller, tærte eller i et friskbagt franskbrød.
Om Semper
Semper blev grundlagt tilbage i 1938 af Ninni Kronberg, som opfandt en ny måde at omdanne mælk til pulver og banede vej for modermælkserstatningen. I dag fremstiller Semper både børnemad modermælkserstatning og glutenfrie produkter, som er specielt tilpasset til børn og voksne med særlige behov.
Tørket fiber av potet/kartoffel.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 221 | 905 | 0,30g | 0,10g | 17,00g | 0,10g | 65,00g | 5,00g | 0,03g | 0,00 |
Relaterede varer
-
AMO FØDSELSDAGSBOLLER
500 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Hvedemel, palmeolie, sukker, skummetmælkspulver, helægspulver, glukosesirup, salt, vegetabilsk emulgator (E322 (afsoja), E472e), mælkeprotein, druesukker, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 340 1400 9,30g 4,10g 52,00g 7,70g 2,20g 10,00g 0,60g 0,00g
-
Amo Dark chokoladestykker Cookies
300 Gkr.39.55Tilføj til kurvBeskrivelse Cookies m. hvidchokoladestykker Ingredienser Sukker, HVEDEmel, hvide chokoladedråber 17% (sukker, MÆLKpulver, kakaosmør, emulgator (SOJAlecithin), aroma (vanilje)), kakaopuver 4%, ÆGGEpulver, hævemiddel (natriumbicarbonat), salt, kartoffelstivelse, aroma (vanilje), HVEDEmaltmel.
-
-
AMO Æltefri Koldhævede Softkerneboller 900,00 g
900 Gkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Æltefri Koldhævede Softkerneboller Ingredienser HVEDEmel, fuldkornsRUGmel, HVEDEkerner (9,5%), fuldkornsHVEDEmel, sukker, hørfrø, durumHVEDEkerner (3%), salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, BYGmalt, tørret RUGsurdej (1,3%), druesukker, emulgator (E 472e, E 491), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase).