50% frugt (25% havtorn og 25% æble), sukker, vand, geleringsmiddel: pektin, citronsaft, konserveringsmiddel: kaliumsorbat. Fremstillet af 50g frugt pr. 100g.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 183 | 775 | 1,30g | 0,00g | 42,00g | 41,00g | 0,00 | 0,00g | 0,00g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
575 Gkr.48.35Tilføj til kurvBeskrivelse Kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik. Ingredienser Vand, kirsebær (32%) (ca. 95% stenfri), sukker, modificeret stivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), mandelaroma. Fremstillet af 32 g kirsebær pr. 100 g Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 140 580 0,00g 0,00g 33,00g 31,00g 0,00 0,00g …
-
D.G.F MARMELADE INGEFÆR 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, vand, ingefær, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af 15 g frugt pr. 100 g. Varenummer 5701211012510 Varebeskrivelse DEN GAMLE FABRIK Ingefærmarmelade fremstilles af kandiseret (sukkersyltet) ingefær, som stammer fra Australien. Ingefærmarmelade er et godt alternativ til frisk ingefær i madlavning. Marmeladen er sød, men har en frisk citrusagtig smag. Producent …
-
D.G.F. SOLBÆRMARMELADE 380 G
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvVarebeskrivelse DEN GAMLE FABRIK Solbærmarmelade har en stærk og syrlig smag. Solbærret er et meget mørkt bær med en intens smag, som egner sig godt til marmelade. Producent Orkla Foods Dk, Beauvais Kol. Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi214 Kilokalorier Fedt0.5 Gram Heraf mættede fedtsyrer0 Gram Kulhydrater50 Gram Heraf sukkerarter49 Gram Protein0.6 Gram Salt0.03 …
-
Dessert Kirsebær 0,24 kg
1 stkkr.128.65Tilføj til kurvBeskrivelse Amarena fra Fabbri er lækre dessertkirsebær. De er velegnede at stille på bordet juleaften og nyde sammen med en fyldig ris alamande. Prøv også at anvende dessertkirsebærrene som udsøgt topping på for eksempel is eller yoghurt. Om Fabbri Familiefirmaet Fabbri blev grundlagt i 1905 af Gennaro Fabbri i byen Bologna. I Danmark er de …