
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
kr.39.95
1 PKSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus
Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden.
Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, pris og smagsoplevelser.
God til æggekage, bagning eller pensling af boller.
Oprindelsesland
Finland
Ingredienser
ÆG
Allergener
Æg
Næringsindhold
- Energi
601kJ/144kcal
- Fedt
9,9g
- heraf mættede fedtsyrer
2,6g
- Kulhydrater
0,8g
- heraf sukkerarter
<0,5g
- Protein
13g
- Salt
0,35g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares på køl ved mindst 5°C, maksimum 12°C.
Producentinformation
SATAMUNA OY
Distributørinformation
Dagrofa Logistik A/S
Relaterede varer
-
WHITE STRAWB PROTEINDRIK
1 stkkr.17.33Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGgehvider 90%, sukker, jordbærjuice-koncentrat 4%, naturlig aroma, farvestof karmin. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 65 272 0,00g 0,00g 6,50g 5,60g 0,00 9,50g 0,40g 0,00
-
Økologisk
Brunchæg L øko. Dava
10 stkkr.50.55Tilføj til kurvV Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi570.0 Kilojoule Fedt9.3 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.8 Gram Kulhydrater1.3 Gram Heraf sukkerarter0.0 Gram Protein12.0 Gram Salt0.34 Gram
-
MEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark
125 Gkr.14.25Tilføj til kurvMEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark Varenummer 5707669020022 Producent Dragsbæk Margarinefabrik Land Danmark
-
DAVA SKRAB BLOMMER 160 GR / Danmark
160 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330). Varenummer 5701607579771 Varebeskrivelse Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding …