Rød Peber 36%, Solsikkeolie, Ricotta OST(Serum fra Pasteuriseret KOMÆLK, Pasteuriseret KOMÆLK, Salt, Surhedsregulerende Middel(Mælkesyre)), Glukosesirup, Løg, Dobbelt Tomatkoncentrat, Salt, Pecorino Romano OST(FÅREMÆLK, Salt, Osteløbe), Grana Padano OST(MÆLK, Salt, Osteløbe, Konserveringsmiddel(Lysozym Fra ÆG))Majsstivelse, Ekstra Jomfru Olivenolie, Sukker, Surhedsregulerende Middel(Citronsyre), Gærekstrakt, Oregano, Chili.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 300 | 1243 | 26,00g | 4,10g | 13,00g | 6,30g | 0,00 | 3,10g | 3,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
BORNHOLMS Torskerogn 200,00 g
1 stkkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser TORSKEROGN 65% (FISK), vand, rapsolie, tomat, salt, kartoffelstivelse, kartoffelfibre, stabilisatorer: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 118 493 5,60g 0,50g 2,00g 0,40g 0,20g 14,20g 1,20g 0,00
-
Deep Blue Luxus Krabber 170,00 g
1 stkkr.57.15Tilføj til kurvBeskrivelse På ristet franskbrød, i skaldyrssalater, som fyld i avocado, tomater, papaya, i skaldyrstærter, i pastaretter, til sushi mv. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 48 0 0,00g 0,00g 1,00g 0,00g 0,00g 11,00g 0,85g 0,00
-
AMANDA FROKOST ROGN MSC 200 G
200 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 109 454 6,30g 0,50g 1,00g 0,50g 0,50g 12,00g …
-
John West Tun i vand 3 pack 309,00 g
3 stkkr.65.45Tilføj til kurvBeskrivelse Tun i vand Ingredienser TUN*, Vand, Salt. *Skipjack (Katsuwonus Pelamis)