Griselever* 36%, grisespæk*, vand, HVEDEmel*, skummetMÆLKspulver*, salt, sukker*, ANSJOSER, løg*, krydderier*. *=Økologisk
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 291 | 1216 | 27,00g | 9,90g | 5,10g | 0,50g | 0,00 | 7,20g | 1,60g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Pålækker Kyllingepålæg m. tomat & timian
90 Gkr.18.65Tilføj til kurvIngredienser Kyllingebryst (87%), vand, modificeret majsstivelse, salt, tørret tomat, timian, konserveringsmiddel (natirumnitrit). Stegt i solsikkeolie. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 108 455 1,50g 0,50g 2,50g 0,00g 0,00 21,00g 2,10g 0,00
-
PÅLÆKKER RØGET MØRBRAD 70 G
70 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Røget mørbrad fra Tulip Pålækker er saltet og røget over bøgeflis, som giver mørbraden en god dybde i smagen. Resultatet er en dejligt krydret mørbrad med en fint afstemt røgsmag. Sæt mørbraden på frokostbordet, når smagsløgene skal forkæles, eller put det på en rugbrød, og tag det med på madpakken. Om Tulip Tulip tilbyder …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …
-
3-stjernet Kartoffelspegepølse 125g
125 Gkr.23.05Tilføj til kurvBeskrivelse Den Klassiske Kartoffelspegepølse fra 3-Stjernet har en delikat smag og er tilsat en god blanding af kardemomme, peber og hvidløg, som giver en perfekt afstemt smagsoplevelse. Spegepølsen indeholder kun 14% fedt, da fedtet er erstattet med kartoffelflager, men har stadig den samme kraft som de mere klassiske spegepølser. Den Klassiske Kartoffelspegepølse fra 3-Stjernet er …