Varenummer
5704000502285
Varebeskrivelse
Stryhn’s originale baconsmag er krydret med en fyrig 4-peberblanding, sødmefyldte cherry peppers og stærk chili. Stryhn’s Bacon-peber har en ekstra fyldig smag med en afrundet sødmefyldt styrke og masser af saft og kraft.
Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 300 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl).
Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.
Producent
Stryhns A/S
Land
Danmark
Allergener
Mælk, Hvede (glutenholdigt korn), Fisk, Glutenholdigt korn
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi247 Kilokalorier
- Fedt19 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer6.8 Gram
- Kulhydrater6.9 Gram
- Heraf sukkerarter2.6 Gram
- Protein14 Gram
- Salt1.5 Gram
Relaterede varer
-
PÅLÆKKER RØGET SKINKE 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Skinkekød (87%), vand, salt, druesukker, majsstivelse, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit), krydderi- og krydderurteekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 105 443 2,00g 0,80g 1,70g 1,20g 0,00 20,00g 2,20g 0,00
-
KROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark
400 Gkr.43.95Tilføj til kurvKROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark Ingredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 50g, oksekød 40g, spæk 24g, salt 3,8g, dextrose, krydderier (peber (0,8g), chili, ingefær, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E300, E330), konservering (E250). Varenummer 5708123000161 Producent Leif Henriksen Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi388 Kilokalorier Fedt34 Gram Heraf mættede fedtsyrer13 …
-
FP HAMBURGERRYG 140 GR / Danmark
140 Gkr.18.65 -
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …