Ben’s Originals® Sweet & Sour er den velduftende og smagfulde sauce med knasende grøntsager og saftige bidder af ananas og bambusskud. Den indeholder kun af høj kvalitet og har ingen kunstige smagstilsætninger, farvestoffer eller konserveringsmidler. For et perfekt resultat hver gang, serverer du den med Ben’s Originals® Boil-in-Bag Langkornet ris.
| Vægt | 450 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: vand, tomater, sukker, løg (9.9%), gulerod (8.4%), eddike, ananas (3.5%), grøn peberfrugt (3.3%), modificeret majsstivelse, rød peberfrugt (1.9%), bambusskud, salt, farve (paprikaekstrakt), krydderi. |
| Allergener | – |
| Diæt præferencer | GLUTEN_FREE, HALAL, KOSHER, VEGETARIAN |
Relaterede varer
-
Nacho Cheese Style Dip, Santa Maria
kr.40.00Tilføj til kurvFærdig ostedip med en smag af cheddarost. En ostedip der tilføjer den rigtige Tex Mex-stemning til chips, nachos, tortillachips eller grøntsagsstænger. Santa Maria Dip Nacho Cheese Style er fantastisk som topping til tacos, quesadillas, tostadas og tortilla pizzaer. • Dip med ostesmag til fester, og fredagshygge. • Prøv at tilføje Santa Maria Green Jalapeño for …
-
❄️Surimi Sticks, Nordic Seafood
kr.30.00Tilføj til kurvDybfrossen. Surimi Sticks (imiteret Krabbekød) er velegnet til sushi, men kan også bl.a. bruges i salat, pålægssalat eller frituresteges og/eller grilles. Klar til servering efter optøning. Optø surimien i køleskab ca. 12 timer eller i koldt band i ca. 25 min.
-
Koreansk Chilipasta, O’Food
kr.58.00Tilføj til kurvEt uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en soyabønnepasta spækket med chili og smag og som går meget langt med bare en skefuld. Et uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en tyk og krydret-sød pasta lavet af røde chilipeberflager, glutinøse ris, fermenterede sojabønner og salt. Gochujang har en dyb, rig tomatlignende …
-
Miso pasta lys, Shinjyo
kr.52.00Tilføj til kurvPopulær lys misopasta – sødere og mildere end mørk miso. Shinjyo Misopasta Lys er en fremragende japansk miso, der kombinerer den delikate smag af sojabønner med en naturlig fermentering, der skaber en mild og afbalanceret smag. Denne lyse miso er perfekt til dem, der ønsker at tilføje en subtil umami til deres retter uden at …






