Økologisk blanding til stenalderbrød fra Svansø er en skøn smagsblanding af græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder og chiafrø. Blandingen er udviklet i samarbejde med kokThomas Rode Andersen, og så er den enormt nemt at gå til. Tilsæt blot æg, olie og salt, og giv brødet en time i ovnen. Herefter er der serveret, og du kan nyde en skive brød fuld af velsmagende frø og kerner.
Om Svansø
Da Svansø blev etableret i 1970’erne havde danskerne slet ikke samme interesse for det italienske køkken som i dag. Stifteren Peder Svansø øjnede derfor en mulighed og begyndte at importere italienske specialiteter til Danmark. Interessen for de italienske specialiteter er vokset siden da, og i dag tilbyder Svansø et stort udvalg af specialiteter, blandt andet aioli, dressing, mel pasta, ris og oliven.
Solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, SESAMFRØ, MANDLER, VALNØDDER, chiafrø. Alt økologisk. Kan indeholde spor af nødder/jordnødder.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 564 | 2360 | 45,00g | 4,60g | 7,50g | 1,80g | 15,00g | 26,00g | 0,01g | 0,00 |