Grisekam (93%), salt, druesukker, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), stabilisator (carrageenan), antioxidant ( natriumascorbat), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 118 | 496 | 2,80g | 1,10g | 1,10g | 1,10g | 0,00 | 22,00g | 2,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
PÅLÆKKER KALKUNBRYST 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Pålækker Kalkunbryst Ingredienser Kalkunbryst (83%), vand, salt, aroma, stabilisator (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit) Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 100 423 2,00g 0,60g 0,50g 0,00g 0,00 20,00g 2,10g 0,00
-
FP RULLEPØLSE 150 GR / Tyskland
150 Gkr.21.45Tilføj til kurvVarenummer 5701410413576 Producent Danish Crown Foods Privatlabel Land Tyskland Næringsindhold pr. 100 g. Energi271 Kilokalorier Fedt23 Gram Heraf mættede fedtsyrer8.7 Gram Kulhydrater0 Gram Heraf sukkerarter0 Gram Protein16 Gram Salt2.5 Gram
-
KROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark
400 Gkr.43.95Tilføj til kurvKROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark Ingredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 50g, oksekød 40g, spæk 24g, salt 3,8g, dextrose, krydderier (peber (0,8g), chili, ingefær, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E300, E330), konservering (E250). Varenummer 5708123000161 Producent Leif Henriksen Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi388 Kilokalorier Fedt34 Gram Heraf mættede fedtsyrer13 …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …