Varenummer
5766632528835
Producent
Premier Is
Land
Danmark
Allergener
Glutenholdigt korn, Æg, Soya, Mælk, Nødder, Hvede (glutenholdigt korn), Hasselnød, Mandler, Valnød
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi418 Kilojoule
- Fedt1.2 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0.8 Gram
- Kulhydrater14 Gram
- Heraf sukkerarter6.3 Gram
- Kostfibre17 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.18 Gram
Relaterede varer
-
DESSERT IS TOPHAT 480 ML / Sverige
480 mlkr.52.75Tilføj til kurvVarenummer 8711327384477 Producent Unilever Danmark A/S Frost Land Sverige Allergener Mælk, Nødder, Hasselnød Næringsindhold pr. 100 g. Energi617 Kilojoule Fedt7.4 Gram Heraf mættede fedtsyrer3.5 Gram Kulhydrater18 Gram Heraf sukkerarter16 Gram Protein1.7 Gram Salt0.07 Gram
-
Odense Chokolade Sauce 175g
175 Gkr.35.15Tilføj til kurvIngredienser Sukker, vegetabilsk olie (raps), fedtfattig kakao, SKUMMETMÆLKSPULVER, HASSELNØDDER, kakaomasse, kakaosmør, salt, emulgator (E322), aroma, naturlig vaniljearoma. Indeholder 2,5% chokolade (mindst 54% kakaotørstof). Næringsindhold pr. 100g Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium 584 2444 42,00g 4,10g 46,00g 44,00g 0,00 6,00g 0,29g 0,00
-
Naturli’ Cookie Dough Is
500 mlkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser 63 % risdrik (vand, ris, havsalt), 10 % glutenfri cookie dough (glutenfri HAVREmel, sukker, sirup, lys chokolade (sukker, kakaosmør, rispulver (rissirup, risstivelse, rismel), kakaomasse, emulgator (solsikke lecithin), sheaolie, vand, brun farin, kokosolie, rapsolie, salt, vaniljesukker (sukker, kartoffelstivelse, vaniljestang, aroma), gulerodssaft, citronsaft, naturlig aroma)), dekstrose, mørk overtræk (kokosolie, palmeolie*, sukker, fedt reduceret kakaopulver), glukosesirup, sukker, …
-
Kagecreme m. hasselnødsmag
120 Gkr.17.55Tilføj til kurvIngredienser Sukker, glukosesirup, 11% fedtreduceret kakaopulver, palmeolie, modificeret kartoffelstivelse, emulgatorer (E 472a, E 471), gelatine (fra okse), MÆLKEPROTEINER (indeholder LAKTOSE), aromaer (indeholder HASSELNØD). Kan indeholde spor af: (GLUTEN, ÆG, MANDEL, VALNØD).






