Økologiske Chiafrø fra Valsemøllen er gode i bagning. Chiafrø er smagsneutrale, men har et stort indhold af omega 3 fedtsyre, protein og kostfibre. Chiafrø er derfor oplagte at bruge i diverse brød og til morgenmaden – for eksempel ovenpå yoghurt. Chiafrø binder en del væske. Prøv at blande chiafrø med mandelmælk og vanilje i køleskabet, og nyd en lækker chiabudding morgenen efter.
Om Valsemøllen
Valsemøllen producerer en lang række af forskellige melprodukter – alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler. Valsemøllen blev grundlagt tilbage i 1899, men har stadig den dag i dag det samme fokus på godt håndværk, gode råvarer og stor kærlighed til bagning.
Økologiske chiafrø
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 460 | 1927 | 32,00g | 3,70g | 6,60g | 1,00g | 26,00g | 24,00g | 0,01g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
KORNKAMMET BRØDMIX RUSTIK ØKO
550 Gkr.26.35Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 330 0 1,60g 0,20g 66,50g 0,90g 5,10g 9,90g 1,70g 0,00
-
Valsemøllen Knækkede hvedekerner 1,00 kg
1 kgkr.20.85Tilføj til kurvBeskrivelse Knækkede hvedekerner fra Valsemøllen har mange anvendelsesmuligheder. Knækkede hvedekerner tilfører noget til både struktur og smag i bagværk. Knækkede hvedekerner kan også bruges som tilbehør til for eksempel salater. Sæt de knækkede hvedekerner i blød eller kog dem inden brug i bagning eller madlavning. Om Valsemøllen Valsemøllen producerer en lang række af forskellige melprodukter …
-
Økologisk
KORNKAM ØLANDSHVEDEMEL ØKO
900 Gkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Ølandshvede er en gammel kornsort, som sortsmæssigt befinder sig mellem den traditionelle vårhvede og spelthvede. Den har et markant højere proteinindhold (13,5%) end almindeligt hvedemel (10-11%) og en blødere glutenstruktur som spelt. Brød bagt med Kornkammeret Ølandshvede giver en dybere og mere kraftig smag, og brødet bliver lidt mere mørkt end almindelig hvedebrød. Kornkammeret …
-