Knækkede hvedekerner fra Valsemøllen har mange anvendelsesmuligheder. Knækkede hvedekerner tilfører noget til både struktur og smag i bagværk. Knækkede hvedekerner kan også bruges som tilbehør til for eksempel salater. Sæt de knækkede hvedekerner i blød eller kog dem inden brug i bagning eller madlavning.
Om Valsemøllen
Valsemøllen producerer en lang række af forskellige melprodukter – alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler. Valsemøllen blev grundlagt tilbage i 1899, men har stadig den dag i dag det samme fokus på godt håndværk, gode råvarer og stor kærlighed til bagning.
Knækkede HVEDEKERNER.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 338 | 1414 | 1,50g | 0,30g | 63,00g | 2,20g | 11,00g | 12,00g | 0,01g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
VALSEMØLLEN CHIAFRØ ØKO
150 Gkr.30.75Tilføj til kurvBeskrivelse Økologiske Chiafrø fra Valsemøllen er gode i bagning. Chiafrø er smagsneutrale, men har et stort indhold af omega 3 fedtsyre, protein og kostfibre. Chiafrø er derfor oplagte at bruge i diverse brød og til morgenmaden – for eksempel ovenpå yoghurt. Chiafrø binder en del væske. Prøv at blande chiafrø med mandelmælk og vanilje i …
-
-
Økologisk
-
Økologisk
KORNKAM ØLANDSHVEDEMEL ØKO
900 Gkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Ølandshvede er en gammel kornsort, som sortsmæssigt befinder sig mellem den traditionelle vårhvede og spelthvede. Den har et markant højere proteinindhold (13,5%) end almindeligt hvedemel (10-11%) og en blødere glutenstruktur som spelt. Brød bagt med Kornkammeret Ølandshvede giver en dybere og mere kraftig smag, og brødet bliver lidt mere mørkt end almindelig hvedebrød. Kornkammeret …