Knækkede hvedekerner fra Valsemøllen har mange anvendelsesmuligheder. Knækkede hvedekerner tilfører noget til både struktur og smag i bagværk. Knækkede hvedekerner kan også bruges som tilbehør til for eksempel salater. Sæt de knækkede hvedekerner i blød eller kog dem inden brug i bagning eller madlavning.
Om Valsemøllen
Valsemøllen producerer en lang række af forskellige melprodukter – alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler. Valsemøllen blev grundlagt tilbage i 1899, men har stadig den dag i dag det samme fokus på godt håndværk, gode råvarer og stor kærlighed til bagning.
Knækkede HVEDEKERNER.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 338 | 1414 | 1,50g | 0,30g | 63,00g | 2,20g | 11,00g | 12,00g | 0,01g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
KORNKAMMET BRØDMIX RUSTIK ØKO
550 Gkr.26.35Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 330 0 1,60g 0,20g 66,50g 0,90g 5,10g 9,90g 1,70g 0,00
-
Økologisk
Jakobsens Instant grød m. jordbær og rabarber 200,00 g
200 Gkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Instant grød m. jordbær og rabarber Ingredienser HAVREGRYN* (81%), rørsukker*, jordbær* (4,5%), rabarber* (1,3%). *økologisk Mærker
-
Økologisk
TJOIS KIKÆRTEMEL GLF ØKO
500 Gkr.46.15Tilføj til kurvBeskrivelse Tjois Kikærtemel Ingredienser Kikærtemel*n*fra kontrollerede landbrug Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 344 1443 5,90g 1,10g 44,00g 2,40g 15,50g 19,00g 0,06g 0,00 Mærker
-
Økologisk
URTEKRAM. BOGHVEDEMEL GLF ØKO
300 Gkr.51.65Tilføj til kurvBeskrivelse Boghvede er en bogagtig nød, der på grund af sin sammensætning og forarbejdning anvendes som korn. Økologisk Boghvedemel fra Urtekram har en nøddeagtig smag og en alsidig anvendelse. Anvend det eksempelvis i grød og bagning, hvor det giver en god fyldighed. Prøv også at anvende Boghvedemel til at lave knækbrød, pandekager eller lækre blinis. …