Velegnet til veganere og vegetarer
Vand, kokosolie (23%), modificeret stivelse, stivelse, havsalt, moden cheddararoma, olivenekstrakt, farve: beta-caroten, vitamin B12.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 285 | 1190 | 23,00g | 21,00g | 20,00g | 0,00g | 0,00 | 0,00g | 2,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO CHEDDAR LAGRET 200 GR / Danmark
200 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK, salt osteøbe (microbiel), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5000246727377 Varebeskrivelse Castello® Mature Cheddar er en smuldrende og robust ost med en sød side. Den er lys, kompleks, livlig og en smule citronagtig med strejf af karamel. Jo bedre du lærer den at kende, jo mere vil du finde, du elsker ved den. Den er en …
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …