Pasteuriseret ÆGGEHVIDE af skrabeæg.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 45 | 187 | 0,00g | 0,00g | 0,80g | 0,30g | 0,00 | 10,50g | 0,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
1 PKkr.31.96 Inkl. moms kr.39.95Tilføj til kurvSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden. Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, …
-
Økologisk
Pasteuriserede æggeblommer, Dava 160 g
160 Gkr.15.40 Inkl. moms kr.19.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede økologiske ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 251 1052 22,20g 6,70g 1,40g 0,20g 0,00 12,30g 0,20g 0,00
-
DAVA SKRAB HVIDER 160 GR / Danmark
160 Gkr.16.06 Inkl. moms kr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEHVIDER (90%), vand, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330), antioxidant (E331), emulgator (E339), stabilisator (E412), (E450). Varenummer 5701607579788 Producent Dava Foods Denmark A/S Land Danmark Allergener Æg Næringsindhold pr. 100 g. Energi40 Kilokalorier Fedt0 Gram Heraf mættede fedtsyrer0 Gram Kulhydrater0.8 Gram Heraf sukkerarter0.3 Gram Protein9.1 Gram Salt1.6 Gram
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.30.76 Inkl. moms kr.38.45Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …