whitePRO Æggehvide fra skrabeæg
Pasteuriserede ÆGGEHVIDER af skrabeæg.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 45 | 187 | 0,00g | 0,00g | 0,80g | 0,30g | 0,00 | 10,50g | 0,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
DANSKE ÆG . STR.M/L 15 ST / Finland
15 stkkr.39.55 -
Økologisk
Pasteuriserede æggeblommer, Dava 160 g
160 Gkr.19.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede økologiske ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 251 1052 22,20g 6,70g 1,40g 0,20g 0,00 12,30g 0,20g 0,00
-
Økologisk
DAVA ØKO EGGS 6 LXL
6 stkkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Æg er uundværlige i hverdagsmadlavningen, da de indgår i rigtigt mange typer madlavning og bagning grundet deres alsidige egenskaber. Æg kan både binde, stivne, hæve, jævne og emulgere og dermed hjælpe med at opnå den helt rigtige tekstur og smag i madlavningen. Økologiske L/XL Brunch Æg fra Dava er en pakke med seks æg …
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …