Sukker/socker, MANDLER/MANDLAR 28%, abrikoskerner/-kjerner/-kjärnor, glukosesirup/-sirap, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKS-/HELMELK-/SÖTMJÖLKSPULVER, kaffeekstrakt/-extrakt 2%, naturlig aroma/aromämne, emulgator/emulgeringsmedel (lecithin), konserveringsmiddel (sorbinsyre/-syra), vaniljeekstrakt/vaniljextrakt.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 522 | 2183 | 32,00g | 8,60g | 45,00g | 38,00g | 0,00 | 11,00g | 0,03g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Chips m. barbecue
200 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Tørredekartofler, solsikkeolie, HVEDEMEL, majsmel, rismel, barberquekrydderiblanding (sukker, laktose {MÆLK}, salt, løgpulver, smagsforstærkere {mononatriumglutamat, dinatrium-5`- ribonucleotider}, tomatpulver, paprikapulver, gærekstrakt, aromaer, røgaromaer, johannesbrødpulver, surhedsregulerende middel {natriumdiacetat}, syrer {æblesyre, citronsyre}, hvidøgspulver, solsikkeolie, majsstivelse, farve {paprikaekstrakt}, maltodextrin), maltodekstrin, emulgator (E471), salt, farve(annattoekstrakter norbixin).
-
POPZ Mikropopcorn -50% fedt 3-pak
240 Gkr.25.25Tilføj til kurvIngredienser Majskerner, palmeolie, salt (2,5%) Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 398 1644 14,00g 6,00g 53,00g 0,80g 11,00g 9,00g 2,50g 0,00
-
POPZ Mikropopcorn m. smør 3-pak
270 Gkr.28.05Tilføj til kurvPopz Microwave Popcorn med smørsmag er mikrobølgepopcorn med en skøn, amerikansk smag. Popcornene er færdigpoppede efter få minutter i mikrobølgeovn. Server popcornene, når du har lyst til en lækker, salt snack. Om Popz Grundlæggeren af Popz er Carl Eluf Blomberg (f. 1866). Blomberg er født i Sverige, men flyttede som barn til Danmark med sine …
-
Simply Chocolate Hvid chokolade m. lakrids
40 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Persian Perry fra Simply Chocolate er en hvid chokoladebar med lakridspulver. Chokoladen har bid – men et blødere et af slagsen – og smelter let på tungen. Lakridssmagen i chokoladen er en anelse mere bitter end blød lakrids og giver således smagfuldt modspil til den søde, hvide chokolade. Nyd den, som den er, eller …