Varebeskrivelse
Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder sikrer, at mælken er holdbar og velsmagende i mange måneder i den uåbnede emballage. Efter åbning opbevares mælken i køleskab ved højst +5°, og skal bruges inden for 4-5 dage.
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi46 Kilokalorier
- Fedt1.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1 Gram
- Kulhydrater4.7 Gram
- Heraf sukkerarter4.7 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.11 Gram
- Vitamin B12(VITB12)0.49 Mikrogram
- Riboflavin(Vitamin B2) (RIBF)0.17 Milligram
- Calcium(CA)122 Milligram
Relaterede varer
-
K. Køk Madlavningsfløde 8%, 500 ml
500 mlkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 8% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 115 479 8,20g 5,20g 6,70g 4,20g 0,00 3,50g 0,10g 0,00
-
Arla Sødmælk 3,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 Lkr.18.65Tilføj til kurvProducent Arla Foods Land Danmark Allergener Mælk Næringsindhold pr. 100 g. Energi264 Kilojoule Fedt3.5 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.2 Gram Kulhydrater4.6 Gram Heraf sukkerarter4.6 Gram Protein3.4 Gram Salt0.1 Gram
-
Karolines Køkken Piskefløde 38% 0.5L
500 mlkr.34.65Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 38% fedt Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 363 1496 38,00g 24,00g 3,20g 3,20g 0,00 2,10g 0,07g 0,00
-
Sødmælk Laktosefri 1 Lt / Danmark
1 Lkr.19.53Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Laktosefri Sødmælk drik er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Arla® Laktosefri Sødmælk drik er filtreret, og derefter er der tilsat enzymet laktase, som nedbryder det naturlige indhold af mælkesukker. Dermed kan du nyde den naturlige, friske mælkesmag – også selvom du ikke kan …