Beskrivelse
Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og smørbar i løbet af modningstiden. Når osten modner, dannes der en let frugttone. Castello® Danablu er en spændende ost på det mørke brød og en karakterfuld smagsgiver i saucen, i salaten og som drys på en pizza.
Kcal |
Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 341 | 0 | 29,00g | 18,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 20,00g | 3,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO AGED GOUDA -200g
200 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Mælk Salt Løbe (mikrobiel) Calciumchlorid Mælkesyrekultur Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 383 1591 31,00g 20,00g 0,50g 0,50g 0,00 26,00g 1,70g 0,00
-
Økologisk
Castello Blåskimmel øko 150 gm
150 Gkr.39.33Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (micribiel), blåskimmelkultur, modningskultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 435 1797 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,70g 0,00
-
CHEEZ DIPPERS READY-TO-SEL
1 stkkr.34.05Tilføj til kurvBeskrivelse Cheez Dippers fra Den Leende Ko er en lækker kombination af det sprøde og bløde. De små knasende grissini kommer med en blød smøreost, der til sammen udgør en delikat lille ostesnack. Cheez Dippers er lige til at give med i madpakken og kan nydes af både store og små. Om Den Leende Ko …
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …