ÆG
Varenummer
5701607590233
Varebeskrivelse
DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning eller omrøring binder æg luft, som fremmer hævning og gør bagværket luftigt. I madlavning er æg et godt bindemiddel, da æg samler ingredienserne og stivner ved opvarmning. Ligeledes er æg god jævning i desserter som f.eks. is, da æg stivner massen. Æg kan også emulgere og binde væsker som olie og eddike, så man får mayonnaise. Ikke mindst kan æg spises blødkogt til morgenbordet, hårdkogt til salaten eller som spejlæg til biksemaden.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi136 Kilokalorier
- Fedt9.2 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer2.7 Gram
- Kulhydrater1.2 Gram
- Heraf sukkerarter0 Gram
- Protein12.3 Gram
- Salt0.34 Gram
Relaterede varer
-
WHITE STRAWB PROTEINDRIK
1 stkkr.17.33Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGgehvider 90%, sukker, jordbærjuice-koncentrat 4%, naturlig aroma, farvestof karmin. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 65 272 0,00g 0,00g 6,50g 5,60g 0,00 9,50g 0,40g 0,00
-
WHITEPRO BARN EGG WHITES
1 stkkr.25.25Tilføj til kurvBeskrivelse whitePRO Æggehvide fra skrabeæg Ingredienser Pasteuriserede ÆGGEHVIDER af skrabeæg. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 45 187 0,00g 0,00g 0,80g 0,30g 0,00 10,50g 0,40g 0,00
-
MEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark
125 Gkr.14.25Tilføj til kurvMEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark Varenummer 5707669020022 Producent Dragsbæk Margarinefabrik Land Danmark
-
Økologisk
DAVA ØKO EGGS 6 LXL
6 stkkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Æg er uundværlige i hverdagsmadlavningen, da de indgår i rigtigt mange typer madlavning og bagning grundet deres alsidige egenskaber. Æg kan både binde, stivne, hæve, jævne og emulgere og dermed hjælpe med at opnå den helt rigtige tekstur og smag i madlavningen. Økologiske L/XL Brunch Æg fra Dava er en pakke med seks æg …