Den Grønne Slagters Spegepølse er lavet af magert grisekød og er Nøglehulsmærket. Spegepølsen har en klassisk mild smag og er ideel på groft rugbrød eller sprødt knækbrød. Spegepølsen er også velegnet som et let mellemmåltid i panini og sandwich. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt – Velbekomme!
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 188 | 0 | 9,10g | 3,50g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 26,00g | 2,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
3-STJ HAMBURGERRYG 80 GR / Danmark
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957937 Varebeskrivelse 3-Stjernet Hamburgerryg er et velsmagende stykke kødpålæg med lavt fedtindhold. 3-Stjernet Hamburgerryg er røget over elletræsflis, som giver en let røget smag. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den smarte emballage og …
-
Højer Leverpølse
1 stkkr.43.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 43%, lever 35%, spæk, salt, krydderier, dextrose. Konserveringsmiddel: E250, antioxidant E300, stabilisator E471, E472c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 277 1 24,00g 9,00g 1,60g 1,60g 0,00 1,60g 2,00g 0,00
-
Højer Kålpølser
1 stkkr.43.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 89 g. vand, salt, krydderier, dextrose. Konserveringsmiddel: E250. Antioxidant: E300, Stabilisator: E451 Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 263 1098 23,00g 9,00g 0,90g 0,90g 0,00 14,00g 2,10g 0,00
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …