Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit føste rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer.
På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Producent
Lantmaennen Schulstad Gnf.
Land
Danmark
Allergener
Glutenholdigt korn, Rug (glutenholdigt korn), Byg (glutenholdigt korn), Hvede (glutenholdigt korn)
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi904 Kilojoule
- Fedt4.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0.6 Gram
- Kulhydrater33 Gram
-
- Heraf sukkerarter2.1 Gram
- Kostfibre8.4 Gram
- Protein6.4 Gram
- Salt1.6 Gram
Relaterede varer
-
Møllens Brød MØRKT RUGBRØD 500 G
500 Gkr.9.85Tilføj til kurvIngrediensliste : RUGMEL* 42%, surdej (vand, RUGMEL* 14%), vand, HVEDEMEL, RUGSIGTEMEL, sukkersirup, salt tilsat jod, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), eddike, RUGFIBRE, gær, salt.*Fuldkorn. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 826 kJ / 197 kcal Fedt 0,8 g heraf mættede fedtsyrer 0,2 g Kulhydrat 37,0 g heraf sukkerarter 2,8 g
-
Aktiv Proteinbrød
600 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser Vand, FULDKORNSHVEDEMEL, HVEDEKERNER* 9 %, HVEDEGLUTEN, HVEDEMEL, grove SOJA grits, SOJA protein 4 %, hørfrø 3 %, melonkerner 2 %, HVEDEFIBRE, valleprotein (MÆLK), BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur) konserveringsmidler (E282), salt tilsat jod, solsikkekerner, æblefibre, tørgær, sukker, surhedsregulerende middel (E262), BYGMALTMEL, syre (E270), melbehandlingsmidler (E300), enzymer (HVEDE). Drys: Solsikkekerner og melonkerner *Fuldkorn Næringsindhold pr. …
-
Kohberg Mesterværk Kernerugbrød
600 Gkr.26.68Tilføj til kurvIngredienser Vand, surdej (vand, RUGMEL*), solsikkekerner, RUGKERNER*, BYGGRYN*, RUGMEL*, HAVREFLAGER*, hørfrø, blå birkes, HVEDEGLUTEN, hirse, granuleret majs, græskarkerner, DURUMHVEDEMEL, salt tilsat jod, chiafrø, gule hørfrø, BYGMALTEKSTRAKT, fermenteret HVEDEMEL, gær. Drys: RUGKERNER*. *Fuldkorn. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 263 1100 10,00g 1,20g 28,00g 1,90g …
-
PÅGEN LINGONGROVA 500 GR / Sverige
500 Gkr.28.55Tilføj til kurvIngredienser Vand, HVEDEmel, sigtet RUGmel, fuldkornsRUGmel*, sirup, surdej baseret på fuldkornsRUG* og HVEDE (4%), knækede RUGkerner*, malt af BYG, fuldkornsHVEDEmel*, HVEDEgluten, tyttebær (1,5%), ribs, rapsolie, skoldet HVEDEmel, HVEDEklid, gær og salt. *Fuldkornsindhold: 23%, tilsvarende 33% af tørvægten. Varenummer 7311071330525 Varebeskrivelse Klassisk svensk bondebrød! Fuldkornsrug, surdej og tyttebær gør LingonGrova til et brød med perfekt balance …