Sigtet RUGMEL 29%, vand, rugsurdej 14% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 5%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, rapsolie, sirup, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær, HVEDEMEL, BYGMALTMEL.
Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
239 | 1004 | 7,20g | 0,90g | 34,00g | 2,30g | 6,30g | 6,40g | 1,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Det gode signaturbrød
750 Gkr.28.55Tilføj til kurvMed den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad …
-
MB SCHWARZBROT 500 G
500 Gkr.12.05Tilføj til kurvNæringsindhold pr. 100g Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium 200 0 0,90g 0,20g 38,00g 3,00g 8,50g 5,80g 1,10g 0,00
-
Aktiv Proteinbrød
600 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser Vand, FULDKORNSHVEDEMEL, HVEDEKERNER* 9 %, HVEDEGLUTEN, HVEDEMEL, grove SOJA grits, SOJA protein 4 %, hørfrø 3 %, melonkerner 2 %, HVEDEFIBRE, valleprotein (MÆLK), BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur) konserveringsmidler (E282), salt tilsat jod, solsikkekerner, æblefibre, tørgær, sukker, surhedsregulerende middel (E262), BYGMALTMEL, syre (E270), melbehandlingsmidler (E300), enzymer (HVEDE). Drys: Solsikkekerner og melonkerner *Fuldkorn Næringsindhold pr. …
-
Møllens Brød MØRKT RUGBRØD 500 G
500 Gkr.9.85Tilføj til kurvIngrediensliste : RUGMEL* 42%, surdej (vand, RUGMEL* 14%), vand, HVEDEMEL, RUGSIGTEMEL, sukkersirup, salt tilsat jod, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), eddike, RUGFIBRE, gær, salt.*Fuldkorn. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 826 kJ / 197 kcal Fedt 0,8 g heraf mættede fedtsyrer 0,2 g Kulhydrat 37,0 g heraf sukkerarter 2,8 g