Bacon – velsmag uden numre Velsmagende lagesaltet og lufttørret bacon. Hanegals bacon laves udelukkende af Svinebryst, som ligger i lagesalt i 3 dage, hvorefter det tørres. Herefter bliver det tørrede bacon nu koldrøget på bøg for at opnå den bedst mulige smagsoplevelse. Hanegals bacon er aldrig stiksaltet så baconen vil ikke sprøjte på panden. Hanegals bacon kan med fordel tilberedes i ovnen, men en tur på panden vil naturligvis også give en god smagsoplevelse Serveringsforslag: Bacon kan jo spises til næsten alt, så det er mere et spørgsmål om, hvor langt fantasien rækker. Bacon skal opbevares i køleskab ved højst +5 grader.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 342 | 0 | 31,00g | 12,00g | 0,00g | 0,00g | 0,00 | 16,00g | 2,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
-
Økologisk
Tulip Økologiske Bacontern 120g
120 Gkr.26.35 -
Tulip Bacon tykkere skiver 2-pak 280 g
280 Gkr.47.25 -
Tulip Bacontern 150g
150 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Svinebryst, salt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E 250) Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 267 1106 23,00g 8,70g 0,00g 0,00g 0,00 15,00g 2,80g 0,00