Vand, FLØDE 25% (FLØDE, mod. stivelse), mod. stivelse, svinesky (salt, aroma, svineprotein, svinefedt, oksefedt, raspolie, glukosesirup, sukker, krydderier, karamelliseret sukker, maltodextrin, løg), salt, rød druekoncentrat, brun farin, sukker, konc. citronsaft, kyllingebouillon (salt, kyllingearoma, hønsefedt, oksefedt, sukker, gærekstrakt, maltodextrin, kylling, citronkoncentrat, løvstik), grøntsagsbouillon (salt, palmefedt, grøntsagsaroma, maltodextrin, sukker, løg, grøntsagsekstrakter (porre, gulerod), krydderier (indeholder SELLERI)). Tilsat: Stabilisatorer (E407, E466), surhedsregulerende midler (E327, E270, E330, E331), emulgator (E471), farvestof (E150c), konserveringsmiddel (E202), antioxidant (E392).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 85 | 356 | 5,80g | 3,80g | 7,20g | 2,00g | 0,00 | 1,10g | 1,90g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Pastella Tortellini Skinke 250g
250 Gkr.37.95Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 260 0 7,00g 1,20g 36,00g 0,90g 0,00 12,00g 1,10g 0,00
-
Økologisk
Pastella Fettuccine m. spinat Øko
250 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Økologisk Fettuccine Spinat fra Pastella er båndpasta, som er cirka en halv centimeter brede. De er tilsat smag, som giver måltidet et ekstra pift i både farve og smag, og du skal blot koge dem i 2 minutter. Økologisk Fettuccine Spinat passer godt til skønne pastaretter med fisk som for eksempel laks, til fjerkræ …
-
-
Karolines Køkken Rødvinssauce
500 mlkr.23.05Tilføj til kurvBeskrivelse Rødvinssauce med rosmarin og sort peber fra Karolines Køkken er afrundet med fløde og har en delikat og afbalanceret smag af rødvin. Opvarm den velsmagende rødvinssauce under omrøring og servér den til eksempelvis en god bøf med ovnbagte rodfrugter. Om Karolines Køkken Karolines Køkken har i mange år bidraget til madlavningen i de danske …