Surdej 33% (vand, rugmel* 15%, surdejskultur), vand, rugkerner* 23%, rugmel* 20%, hvedemel, rugfibre, salt tilsat jod, fermenteret hvedemel, bygmaltekstrakt, bygmaltmel, gær, sirup. *Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 200 | 845 | 0,90g | 0,00g | 38,00g | 2,10g | 9,10g | 6,00g | 1,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
DG SOLSIKKERUGBRØD 475 G
475 Gkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser Sigtet RUGMEL 29%, vand, rugsurdej 14% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 5%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, rapsolie, sirup, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær, HVEDEMEL, BYGMALTMEL. Næringsindhold pr. 100g Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium 239 …
-
MB FULDKORNSRUGBRØD 500 G
500 Gkr.9.85Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 814 0 0,80g 0,20g 36,00g 1,90g 8,30g 5,70g 1,00g 0,00
-
PÅGEN LINGONGROVA 500 GR / Sverige
500 Gkr.28.55Tilføj til kurvIngredienser Vand, HVEDEmel, sigtet RUGmel, fuldkornsRUGmel*, sirup, surdej baseret på fuldkornsRUG* og HVEDE (4%), knækede RUGkerner*, malt af BYG, fuldkornsHVEDEmel*, HVEDEgluten, tyttebær (1,5%), ribs, rapsolie, skoldet HVEDEmel, HVEDEklid, gær og salt. *Fuldkornsindhold: 23%, tilsvarende 33% af tørvægten. Varenummer 7311071330525 Varebeskrivelse Klassisk svensk bondebrød! Fuldkornsrug, surdej og tyttebær gør LingonGrova til et brød med perfekt balance …
-
Det gode signaturbrød
750 Gkr.28.55Tilføj til kurvMed den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad …