MARABOU APPELSIN KROKANT
200 GR / Sverige
Sukker, kakaosmør, kakaomasse, cornflakes 7% (majs, sukker, salt, emulgator E471), vallepulver (MÆLK), SKUMMETMÆLKSPULVER, SMØROLIE, valleprodukt (MÆLK), palmeolie, emulgator (SOJALECITHIN), MANDLER, salt, sukret kondenseret SKUMMETMÆLK, aromaer. KAN INDEHOLDE ANDRE NØDDER OG HVEDE. Mindst 30% kakaotørstof.
Varenummer
7310510001231
Varebeskrivelse
Den klassiske smag af Marabou Mælkechokolade med en frisk og knasende appelsin krokant.
Producent
Mondelez Danmark (Chokolade)
Land
Sverige
Allergener
Mandler, Soya, Mælk, Nødder, Hvede (glutenholdigt korn), Glutenholdigt korn
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi531 Kilokalorier
- Fedt29 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer17 Gram
- Kulhydrater61 Gram
- Heraf sukkerarter54 Gram
- Kostfibre1.8 Gram
- Protein4.3 Gram
- Salt0.49 Gram
Relaterede varer
-
GESTUS MIKROPOPCORN 3PK 255 GR / Frankrig
255 Gkr.25.25 -
Chips m. barbecue
200 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Tørredekartofler, solsikkeolie, HVEDEMEL, majsmel, rismel, barberquekrydderiblanding (sukker, laktose {MÆLK}, salt, løgpulver, smagsforstærkere {mononatriumglutamat, dinatrium-5`- ribonucleotider}, tomatpulver, paprikapulver, gærekstrakt, aromaer, røgaromaer, johannesbrødpulver, surhedsregulerende middel {natriumdiacetat}, syrer {æblesyre, citronsyre}, hvidøgspulver, solsikkeolie, majsstivelse, farve {paprikaekstrakt}, maltodextrin), maltodekstrin, emulgator (E471), salt, farve(annattoekstrakter norbixin).
-
PRINGLES ORIGINAL 40 GR / Belgien
40 Gkr.10.95Tilføj til kurvVarenummer 5053990107339 Producent Nordisk Kellogg’S Aps Land Belgien Allergener Hvede (glutenholdigt korn), Glutenholdigt korn, Soya Næringsindhold pr. 100 g. Energi534 Kilokalorier Fedt31 Gram Heraf mættede fedtsyrer6.6 Gram Kulhydrater56 Gram Heraf sukkerarter1.4 Gram Kostfibre3.5 Gram Protein5.9 Gram Salt1.1 Gram
-
Simply Chocolate Hvid chokolade m. lakrids
40 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Persian Perry fra Simply Chocolate er en hvid chokoladebar med lakridspulver. Chokoladen har bid – men et blødere et af slagsen – og smelter let på tungen. Lakridssmagen i chokoladen er en anelse mere bitter end blød lakrids og giver således smagfuldt modspil til den søde, hvide chokolade. Nyd den, som den er, eller …